Nieuws

Beterschap

Geplaatst op 7 March 2013

Afgelopen week kregen wij vier slechte berichten, ons Ere-lid Alie Pastoor is opgenomen in het Martini Ziekenhuis met waarschijnlijk een TIA. Maandag ochtend is Alie buiten onwel geworden en heeft nog op eigen kracht weten binnen te komen en haar schoondochter te bellen. Eigenlijk van het voorval weet ze zelf niets meer.  Haar schoondochter heeft haar vervolgens naar het ziekenhuis  gebracht.

Momenteel wordt Alie nog onderzocht en wensen wij Alie heel veel sterkte en beterschap en dat ze maar snel weer met Shadow op de club een bakkie komt drinken.

Ook kregen wij een zeer vervelend telefoontje van Pieter Hoeksema, al jaren donateur van onze vereniging, er is slokdarm kanker geconstateerd, maar gelukkig geen uitzaaingen. Pieter zal binnenkort geopereerd worden, ook wensen wij Pieter heel veel sterkte en kop ervoor!!

Alien Bosma, onze  kracht achter de schermen en ook onmisbaar, is ook niet erg lekker, een veel te hoge bloeddruk speelt haar parten. Wij wensen Alie ook beterschap met haar aanstaande onderzoeken.

Als laatste onze cursist Harma Mulder is overspannen. Harma wij wensen je heel veel energie toe en dat je maar snel de oude mag worden want die missen we nu al, met al haar grapjes en dolletjes.