Nieuws

Eind 2012!

Geplaatst op 31 December 2012

De laatste dag van het jaar voor Hondensport Hoogkerk, afgelopen week hebben we nog een intensieve trainingsweek gehad met vele gasten, zoals Karin Roelofsma, Femke Roelofsma, Haagse Koos, Marielle vd Kooi, Jolande Overhand.
Ik heb genoten van het werk wat ze lieten zien, Faya heeft weer een super ervaring mogen meemaken en dit geeft spirit voor 2013!

Helaas is de Werkhondengroep eerst op non actief gezet in de vorm van 1 keer in de maand bij ons op de club trainen. Maar daarvoor zullen wij zelf 1 keer per maand uit trainen gaan door heel Nederland. Dit gecombineerd met de pakwerk terugkom dag om de twee maand.

De hondenschool is erg actief geweest en vele cursisten hebben hun opleiding voltooid, ik wens iedere hondenbezitter veel fun en plezier van hun hond, wees eerlijk, consequent en geef ze voldoende beweging. We gaan 7 janauri weer verder met de cursussen.

Begin april zal de dagopvang van start gaan. Dit zal onder de naam van Active Dogcare worden gestart, het is de bedoeling een dagbesteding cq verzorging voor uw hond, dus niet in kennels van s’morgens tot s’avonds maar lekker in een roedel, buiten, spelen, rennen en spelletjes doen. Zodat u tegen het einde van de middag uw hond moe en voldaan weer op kunt halen. Indien u reeds interesse heeft schroom niet maar laat het ons weten.

Wij wensen iedereen een heel goed uiteinde en voorzichtig met vuurwerk. Zie jullie op de Nieuwjaarsreceptie zaterdag 5 januari 2013 om 18.00 uur.