Jan v.d. Visch met Alix v.h. Eldenseveld wint Holland Cup 2013

Kampioen 2013 IPO III Holland Cup, Jan v.d. Visch met Alix v.h. Eldenseveld
Tweede plaats: Jan Wernsen met Bayka Polsmaten
Derde plaats: Ben Geerdink met Aegir v. Haus Attica

Hondensport Hoogkerk feliciteert Jan v.d. Visch met Alix v.h. Eldenseveld. Met een schitterend stukje africhting heeft deze combinatie gewonnen met 285 punten.  Jan die vorig jaar ook meedeed heeft de kampioen van 2012 verslagen. Deze, Jan Wernsen met zijn Duitse Herder Bayka Polsmaten behaalden met 282 punten een uitstekende tweede plaats, door het zeer drukke programma en voorbereiding voor de WK FCI waren wij erg blij dat Jan en zijn Bayka deelnamen aan de Holland Cup.

Derde is geworden, wederom een vaste terugkomer in Hoogkerk, Ben Geerdink met zijn Mechelse Herder Aegir v. Haus Attica. Hondensport Hoogkerk feliciteert alle deelnemers met hun behaalde resultaat. Helaas behaalden sommige mensen niet hun kwalificatie of hun doelstelling maar helaas we werken met dieren en geen robot’s, dus volgende keer beter.

De wedstrijd was erg sportief, grote variëteit aan VDH, NBG en NHC deelnemers, dit jaar voor het eerst 3 deelnemers uit het buitenland, Zwitserland en Duitsland.  Helaas geen deelnemers, met uitzondering van onze eigen vereniging, van de NBG regio 1 maar desondanks toch erg blij met de bezoekers uit deze regio ook al was dit zeer minimaal. De overige belangstelling was groot, het publiek genoot van de wedstrijd en de sfeer om deze wedstrijd heen. Hondensport Hoogkerk kan terug zien op een zeer geslaagd evenement en bedankt hun vrijwilligers voor al het werk wat ze verricht hebben. Grandioos het liep volgens het boekje. Zonder deze actieve mensen zou het niet gerealiseerd kunnen worden.

Vanochtend is er afgesloten met gebakken ei met spek, ham of kaas in de kantine, met elkaar opgeruimd en afscheid genomen van de campinggasten.

Nogmaals Hondensport Hoogkerk bedankt, deelnemers, pakwerkers, spoorleggers, wedstrijdleiders, groep, keurmeesters, publiek, vrijwilligers voor ieders aanwezigheid

Kampioen IPO II Holland Cup 2013: Bruno Fluri (Zwitserland) met Jack Daniels Airport Hannover

Kampioen IPO I Holland Cup 2013: Ger v. Heijnengen met James from Marrax Place

Naam deelnemer