Nieuws

Kenneldag Dutchfields Border Collies

Geplaatst op 2 October 2011

Een fantastische mooie warme zondag de 2e oktober, wie heeft dit nu kunnen bedenken, Hondensport Hoogkerk stond deze dag nu niet eens in het teken van IPO Hondensport, gedrag- en gehoorzaamheid, puppycursus maar van een gezamenlijke ontmoeting (kenneldag) van de Border Collie kennel Dutchfields Border Collies van Sandra Schonewille, een 60 tal Border Collies die hun schapendrijven konden tonen. Martijn had een zware dag in de warme zon om iedereen zowel schaap, hond als geleider bij te staan om deze job zo goed mogelijk uit te voeren. Maar met volle overgave, geduld en plezier begeleide hij iedereen. Daarnaast kon men op het andere veld gebruik maken van de behendigheidsbaan. Jack Stienstra stond
diverse geleiders bij om kennis en plezier te vergroten, de ervaren geleiders konden hun eigen parcours lopen en iedereen had veel plezier om samen met zijn hond bezig te zijn. Tussen de middag was er een wedstrijd georganiseerd wie het mooiste kunstje met zijn hond kon vertonen.

Het was een sfeervolle, gemoedelijke dag, die omstreeks 15 uur werd afgesloten met een laatste flybal oefening en iedereen kon voldaan en vermoeid weer huiswaarts keren.

Kenneldag

Zie voor meerdere foto’s de foto pagina.