Nieuws

Lessen puppy-instuif, gedrag en gehoorzaamheid en nieuw is de VZH groep starten in september weer!

Geplaatst op 21 August 2013

De vakantie’s zijn weer voorbij en het normale leven kan weer beginnen. Daarom starten binnenkort ook weer onze hondenschool aktiviteiten en deze zullen worden uitgebreid met een VZH groep. De reden dat het iets later is dan normaal komt omdat Jack en ik nog twee week op bijscholing gaan, de eerste keer naar Zuid Duitsland en de tweede keer naar Zwitserland.

De VZH groep start op zaterdag 14 september om 12.30 uur tot 13.00 uur, aanmelden via de email. Binnenkort wordt de site geupdate met informatie over het VZH programma.

De puppy-instuif start weer op maandag 16 september om 19.00 uur, dit is 1 keer per week een groepsles en 1 keer per week een privéles, tijd en dag voor privéles wordt individueel afgesproken. Men kan direct hierbij uw dagelijkse dingen bespreken en zullen wij hier de les op aanpassen. Duur 4 week aan een gesloten.

De gedrag en gehoorzaamheid voor honden vanaf 4 maand, zullen starten ook op maandag 16 september om 19.45 uur. Dit zal zowel een basis groep als gevorderden groep zijn.

Mocht u meer informatie wensen of toch liever een privéles kunt u contact met ons opnemen.