Regionale Teamdag Pakwerkers regio Noord

Geplaatst op 10 February 2013

De 1e gezamelijke teamdag pakwerk in Hoogkerk met gebak of cake gemaakt door Annouska Pelsma en Ron van Hal , wij danken Tinley opleidingen, Debbie Rijnders voor het presenteren van het theoriegedeelte over leerprincipes bij honden en stress signalen, aansluitend een conditietraining georganiseerd door The Boothcamp Club Groningen onder leiding van Maarten Manenschijn, daarna voor ieder een goede hap spaghetti Bolognese en toen de kou weer in!

Pakwerk in de praktijk, oefen van het jutten, opbouwen jonge honden, materiaal kennis, korte en lang werk. Erg leuk dat erg nog mensen kwamen van de VDH Assen en van de Hondenschool Hoogkerk om hun honden in te zetten op de pakwerkers.

Afsluitend met een evaluatie betreft aandachtspunten, leerpunten en verbeterpunten. Iedereen keerde huiswaarts met een goed gevoel en redelijk vermoeid!!

Op naar 5 mei de volgende bijeenkomst in Zwolle.

Foto’s volgen binnenkort.