Nieuws

Trainingsweekend met Benjamin Klock, 1/2 maart

Geplaatst op 7 March 2014
Pakwerkers van Hoogkerk

Pakwerkers van Hoogkerk

De club is weer schoon en opgeruimd, alles aan kant na een fantastisch weekend hondensport training met Benjamin Klöck en Anne Eisemann, we hebben een ontzettend intensief en plezierig weekend gehad met gasten uit Duitsland en Nederland. De sfeer was grandioos, het eten van Hotel Aduard smaakte prima, de jonge pakwerkers hebben veel voor de kiezen gehad, deze zullen vandaag wel spierpijn hebben maar dit was het waard. De honden hebben goed hun best moeten doen en grote sprongen voorwaarts gemaakt en ik ben op de vingers getikt qua consequent gedrag, dus inconsequent, het weer werkte goed mee en een ieder ging voldaan en moe weer naar huis.

Er is afgesproken dat we eind juli of begin augustus wederom gezamenlijk met elkaar gaan trainen in Duitsland en mocht dit nog niet doorgaan zullen we zeker Benjamin en/of Yannick Kaijser uitnodigen om weer naar Nederland te komen

Wij bedanken Benni voor zijn geduld met ons en hij is een fantastisch pakwerker. Hij stond zaterdag in het pak van s’ochtends 9.15 uur tot 19.30 uur en zondag vanaf 8.30 uur tot 15.30 uur. Hij lachte altijd en gaf ons nooit een slecht gevoel. Hij is echt grandioos en motiveerde onze jonge pakwerkers ontzettend. Deze hebben het afgelopen weekend weer veel meegekregen, maar het allerbelangrijkste is dat we plezier in onze sport hebben en dat er veel variatie in aangebracht wordt. Trainen met onze viervoeter is leuk!

Onze atributen

Onze atributen

DSC_7248 DSC_8226 DSC_7892

 

Foto’s kunt u vinden op onze fotopagina