Nieuws

Twee examens basis en voortgezet

Geplaatst op 21 April 2012

Maandag 16 april was het zover voor Jan Naberman met Heika een Friese stabij en Erika Gerrits met Demi een kruising Herder/Husky om deel te nemen aan het basis examen. Keurmeester Klaas Stienstra heeft beide combinatie’s met veel plezier gekeurd. Het appel zag er goed gecontroleerd uit. Beide combinatie”s deden alle oefeningen, de een iets meer zelfstandig als de ander maar beide combinatie”s slaagden met vlag en wimpel. Van harte, namens de Hondenschool.

Ook werd er op 18 april een examen georganiseerd voor Klaas Mulder met zijn Schotse collie Bindi. Jack Stienstra was keurmeester en er werd erg opgelet hoe het contact baas – hond was. De technische oefeningen uitgevoerd werden en zelfs de apporteer oefeningen gingen zeer goed. Wij feliciteren dus ook Klaas en Bindi met hun diploma gevorderden.

Harma de vrouw van Klaas is ook regelmatig aan het oefenen met Bindi, zo kun je zien dat beide combinatie”s veel plezier hebben om met elkaar bezig te zijn en daar gaat het om.
Ook kan Harma heerlijk taarten bakken dus is het genieten op de woensdag  om les te geven. Appelcake met of zonder noten en een heerlijk bolletje ijs met slagroom erbij. Samen met een bakkie koffie of thee en even lekker nakletsen over de hond en zijn manieren.

Harma bedankt voor de heerlijke cake, het smaakt naar meer, en wie is na de vakantie aan de beurt??