Nieuws

Uitslag Open NK Hollandse Herders 2013

Geplaatst op 8 July 2013

Uitslag NK 2013

Podium foto IPO III v.l.n.r. Tonny Ottevanger met Holland Excellent v. Le Dobry, Jose Stienstra met Holland Faya v. Le Dobry en Towa Lindh met Arko van de Wolfsklauw:

Podium NK 2013

Towa Lindh werd beste buitenlandse deelnemer met haar Arko van de Wolfsklauw, totaal 274 punten:

Arko van Beste buitenlandse Towa

Holland Excellent v. Le Dobry werd gekozen als best bijtende hond door de pakwerkers, Afd. C: 92 en geƫindigd met 2de plaats:

Holland Excellent gekozen als Best bijtende hond

Onze Zwitserse pakwerker Bruno Fluri met Holland Gandor v. Le Dobry:

Holland Gandor met Bruno

Jack Stienstra tijdens zijn eerste wedstrijd met IPO I kampioen Holland Jango v. Le Dobry:

Holland Jango met Junior Stienstra tijdens zijn eerste wedstrijd

Holland Faya v. Le Dobry en Jose Stienstra prolongeerde haar titel met een totaal van 277 punten:

Holland Faya

De Nederlandse kampioenschappen Africhting IPO I, II en III voor Hollandse Herders zijn weer achter de rug, we hebben kunnen genieten van super honden! met vele kwaliteiten, helaas kwam dit niet altijd tot uiting in de punten, maar ik waardeer het dat vele HH liefhebbers uit Nederland hun honden hebben laten deelnemen. Ik dank alle buitenlandse deelnemers voor de komst naar Hoogkerk, de supporters die aanwezig waren, waar ik misschien niet allemaal mee heb gesproken, de sponsoren en de NHC om dit evenement mogelijk te maken.

Holland Faya v. Le Dobry heeft haar titel mogen prologeren en daar ben ik erg trots op. Na een lange revalidatie en toch niet in super conditie ben ik ontzettend blij met onze 1e plaats.

Ik wil met name mijn lieve man Klaas en zoon Jack bedanken voor de ondersteuning in de training. Sylvia Haverman en Ronald Mouwen voor de medische begeleiding. Zonder hun steun zou dit niet mogelijk zijn.

Ook bedank ik al onze vrijwilligers die door samen te werken dit hebben kunnen realiseren en neerzetten, anders was dit niet gelukt.