Vuurwerkangst voorkomen of verminderen

Geplaatst op 19 November 2012

Vrijdagavond 16 november is de eerste theorie avond georganiseerd door de Hondensport Hoogkerk. De belangstelling was groot, helaas door omstandigheden of andere verplichtingen konden velen niet komen. De avond werd geleid door Jeannette Bout, die vakkundig en duidelijk uitleg gaf over de oorzaken, wat u vooral niet of wel moet doen, hoe u de hond kunt helpen minder angstig te worden of hoe u kunt voorkomen dat angst bij uw hond ontstaat. Aansluitend een opmerkingen, belevenissen en vragen ronde gehouden.

De avond is door iedereen als zeer positief, duidelijk en begrijpend ontvangen. De sfeer was erg prettig en de handvaten zijn meegenomen om er thuis iets mee te doen.

Wij wensen alle eigenaren met hun viervoeters een heel goed uiteinde toe.

Door de informatieve¬†sfeer is er gevraagd om meerdere theorieavonden te organiseren, dus indien men nog onderwerpen cq thema’s heeft draag het voor en wij zullen zien welke mogelijkheden hiervoor zijn.

Hondensport Hoogkerk bedankt de groep voor hun aanwezigheid en bijdrage tijdens deze avond.