Nieuws

VZH/IPO examen 24 september

Geplaatst op 24 September 2011

24 september organiseerde de HSV Hoogkerk een VZH/IPO examen, helaas waren er niet veel deelnemers maar de deelnemers die hun hond lieten keuren door de heer Cor van Gijn lieten een net stukje werk zien. De sfeer en sportiviteit waren goed. De zon scheen en het was eigenlijk windstil. Het speurveld lag er top bij en dit resulteerde in goede tot uitmuntende kwaliteit. Jeannette Bout met haar Impact (TV) liet helaas 1 voorwerp liggen wat haar duur kwam te staan, minus 10!! Ze hield daarom 85 punten over van de 100 punten die men kan verdienen.

De overige punten kunt u op de onderstaande lijst zien. Het appel van de zeer jonge Duitse Herder van Nutte Taekema was door de zenuwen van de baas ver onder zijn kunnen. Maar dit is een leerproces voor beide. Deze combinatie zal volgend jaar er zeker klaar voor staan.

Douwe miste helaas zijn zit oefening en nog enkele kleine dingetjes, maar in manwerk blonken de drie combinaties uit!!

Jose Stienstra met haar Faya hadden een top dag met in totaal 297 punten van de 300 punten. Loon naar werken zou men kunnen zeggen. De keurmeester was onder de indruk van deze combinatie.

Naam Ras Hond Certif. Afd.A Afd.B Afd.C Totaal Kwal
N. Taekema DH Valco van de Wolferskroon VZH 42 + + +
J.A. Stienstra-Pelsma HH Holland Faya v. le Dobry IPO I 100 97 100 297 U
J.W. Bout TH Impact de la Rouquine IPO I 85 93 99 277 ZG
D. Venema HH Holland Hachi v. le Dobry IPO II 96 90 99 285 ZG

De NBG HSV bedankt de keurmeester, publiek, alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan dit examen en natuurlijk de combinaties
die het mogelijk maakten om deze dag te organiseren.