Workshop of training in groepsverband (op locatie of in Hoogkerk )

Mijn familie en ik zijn besmet  met het virus honden en dan met name de IPO sport, door jaren lange ervaring en het volgen van cursussen/opleidingen en seminairs  hebben wij kennis die up to date is.

U kunt zich inschrijven:

Een workshop, bestaande uit maximaal 2 onderdelen van de IPO sport.

Speuren en/of appel en/of manwerk daarvan zullen diverse onderdelen op 1 dag kunnen worden behandeld maar niet het totale programma. Wat beter is je te focussen op een aantal onderdelen van de sport omdat je dan sneller en effectiever resultaat zult boeken met je hond.

Alle nivo’s zijn welkom en is mogelijk! Ieder wordt op zijn eigen nivo getraind. In kleine stapjes zal er gewerkt worden waar motivatie en teamworkstaat centraal staat. Ook zult u inzicht krijgen in de leerprincipes bij uw hond. Zodat het spelletje om uw hond af te richten alleen maar gemakkelijker wordt.

Hier een aantal onderwerpen waar we aan kunnen werken tijdens de workshop training:

- Volgen
- Apporteren
- Voorkomen
- Vooruit sturen
- Aan de voet komen
- Zit, af en sta
- posities tijdens volgen
- Posities op afstand
- Motivatie
- Afbouwen hulp (voer en spel)

Indien op locatie en afd. speuren zal behandeld worden is het noodzakelijk dat er speurvelden aanwezig zijn. Betreft begeleiding in het manwerk (pakwerk), zullen we onze eigen pakwerker mee nemen.

Informeer naar de mogelijkheden. Prijzen zullen iets afwijken ivm reisafstanden.

Voor meer informatie mail naar; info@hondensporthoogkerk.nl of neem contact op met Jack Stienstra; jackstienstra@gmail.com

Kijk ook op website: http://jackstienstra.wixsite.com/practicemakesperfect

Practice makes perfect, oefening baart kunst

Aanmelden kan ook via deze link op deze pagina.